Музика

Музика ! Тя изразява това, което не може да бъде изказано с думи, но и не може да остане неизречено. Между другото, ненавиждам певците. Музиката е нещо толкова съвършено. Дори и най-добрият глас за мен е изпратен от дявола, за да я опорочи. Гледах как пръстите на Рафаел танцуват върху черно-белите клавиши и се унасях. Нормално ли беше човек така силно да желае чифт ръце и едни клавиши, като мен. Ако забогатеех неимоверно от прозата си, щях да  взема ръцете на Рафаел в моя дом. Клавиши щях да намеря.

Концертът мина успешно. Залата беше препълнена, а публиката доволна. Това беше единственият, но напълно достатъчен стимул, който ме подтикваше да продължавам…

Без да се бавя, се прибрах в стаята си в хотела на малкия град. Винаги правех така. Уединявах се с емоциите си. Начинът, по който самотата флиртуваше с мен когато изпаднех в подобни състояния, ме пленяваше. Задоволството в мен държеше все още сетивата ми в зависимостта на вече затихващата в съзнанието ми еуфория. Чувствах се предразположен да дам на света цялата си пристрастност към самия себе си.

Към моята музика

Историята на моята музика започва през 1999 г. Съдбата Ни срещна.Трима музиканти, превърнали се в последствие в основата на рок група РЕНЕГАТ. Константин Кацаров, Стойо Попов, а малко по-късно и Тони Караатанасов.

В този състав създадохме песента „Сам“, която отбеляза началото на студийния рок проект. В първите години групата се представяше с името Константин Кацаров и РЕНЕГАТ, но в последствие остана само РЕНЕГАТ

Влез в канала на РЕНЕГАТ